Especialistes en jardineria a Terrassa

Cuidem del teu jardí per mantenir-lo sa i fort

Empresa de jardineria a Terrassa

Cerques una empresa de jardineria a Terrassa? Garden Egara és la teva solució. Som especialistes en la cura i el manteniment de jardins perquè la teva zona verda llueixi més sana i forta que mai. Consulta els nostres serveis i demana'ns un pressupost personalitzat!

Vam Obrir les nostres portes el 1993 a Terrassa. La nostra tasca consistia en el disseny i el manteniment de jardins públics i privats. Avui dia, seguim realitzant les mateixes feines, però amb un catàleg de serveis molt més ampli.

La nostra experiència de diverses dècades ens ha convertit en una de les empreses de jardineria de referencia a la província de Barcelona. Als nostres inicis comptàvem amb una petita botiga on es podien comprar tot tipus de màquines, eines, subministraments i recanvis de jardineria.

Tot i això, complir les exigències dels nostres clients ens va portar a progressar, fins que el 2018 vam trasladar-nos a unes instal·lacions de més de 1000 m2, amb parking per a clients, on ens situem actualment, que acullen tots els nostres departaments: magatzem, botiga, servei tècnic, oficines…

Estem adscrits al Gremi de Jardineria de Catalunya i oferim un ampli ventall de productes, com ara la instal·lació de gespa artificial, de reg automàtic o l'aplicació de tractaments fitosanitaris. Tot per mantenir a punt el teu jardí!

Garden Egara

Som especialistes en cuidar el teu jardí amb multitud de serveis personalitzats per satisfer les teves necessitats i les de la teva zona enjardinada. També fem el manteniment de la teva piscina!

Explica'ns la teva idea