Descobreix els beneficis del reg automàtic al teu jardí

Serveis d'instal·lació de sistemes de reg automàtic a Terrassa

Serveis d'instal·lació de sistemes de reg automàtic a Terrassa

La hidratació d'un jardí és imprescindible per mantenir-lo fort i sa, per això t'expliquem quins són els beneficis dels nostres sistemes de reg automàtic a Terrassa. Et fem un pressupost personalitzat i la instal·lació ajustada a les necessitats del teu jardí!

Gràcies a la nostra àmplia experiència, som veritables professionals de la jardineria a Barcelona i us podem guiar i assessorar per encertar en la vostra elecció. A més, treballem amb marques capdavanteres del sector com Hunter, Azud, Claber, Netafim, Orbit o Fluidra.

Vine a visitar-nos a les nostres instal·lacions i descobreix tots els productes que tenim preparats per al teu jardí: gamma completa de programadors, electrovàlvules, diferents tipus d'aspersors, difusors, goters… Un catàleg enorme que s'adapta a les teves necessitats!

Accedeix als nostres productes


Què necessita un sistema de reg automàtic?

Els sistemes de reg automàtic compten amb diversos components, tots amb una tasca específica per garantir-ne el perfecte funcionament, com en una cadena de muntatge.

  • Programador: encarregat de llançar les ordres dobertura i tancament.
  • Electrovàlvules: obren i tanquen el pas de l'aigua cap a les canonades.
  • Canonades: distribueixen el flux de l'aigua a diferents densitats.
  • Reductor: contra la quantitat i la pressió de laigua i regula els cabals.
  • Filtres: imprescindible netejar-lo per protegir el nostre jardí de la calç.

Finalment, cal triar la millor opció pel nostre jardí. Els aspersors són idonis per a grans jardins ja que projecten l'aigua a gran distància i molt personalitzables quant a pressió, cabal i angles. Similars als difusors més recomanables per a zones verdes més petites.

També pots triar el reg per degoteig, un excel·lent aliat de zones arbrades ja que aporta aigua a punts exactes, evita la proliferació de les males herbes i prevé malalties. Consulta'ns i nosaltres t'assessorem!

Avantatges davant del reg manual

El reg manual és inviable a jardins de gran extensió. La nostra recomanació és que instal·lis un bon sistema de reg automàtic que et faciliti la vida. Per què?

Sostenible

A les zones de més sequera, un sistema de reg automàtic és molt eficient, ja que raciona l'aigua i evita que es malgasti.

Còmode

Un jardí necessita reg diari, sobretot en èpoques de molta calor. És per això que l'estalvi de temps i esforç està garantit.

Econòmic

Els costos baixos d'instal·lar un sistema de reg automàtic s'amortitzen des del primer dia gràcies a l'estalvi d'aigua que suposa.

Personalitzable

Els sistemes de reg s'adeqüen a les característiques del teu jardí: localització, humitat, horaris, freqüència… Tot a mida.

Explica'ns el teu projecte