Serveis de jardineria a mida

Serveis de jardineria a mida Garantim una feina ràpida, eficaç i personalitzada

instal lacio de gespa artificial 09

La nostra identitat defineix la nostra feina. Per això, us oferim tots els serveis de jardineria a mida a Terrassa perquè personalitzeu el vostre jardí al vostre gust. Assessorament, pressupost adaptat, servei tècnic, postvenda… Troba el que cerques a Garden Egara!

Mirem el futur amb optimisme i busquem millorar dia a día pels nostres clients. Gràcies a l'equip de professionals, entre ells el propietari, Xavier Cano, un expert enginyer agrícola, et podem oferir les prestacions més completes en el manteniment de jardins i piscines.

Assessorament

Pots contactar amb nosaltres en qualsevol moment i plantejar-nos el dubte que tinguis: demanar pressupost d'una obra, consells per estalviar aigua amb el reg del teu jardí, com eliminar la calç dels aspersors o com dissenyar un jardí amb piscina.

Postvenda

Àmplies garanties a les instal·lacions que realitzem. Qualsevol acció relacionada amb els treballs desenvolupats per nosaltres, tant sobre la qualitat dels materials com les intervencions a la mà d'obra. Atenem les teves trucades i t'ho solucionem.

A domicili

Oferim un servei exclusiu de manteniment de jardins, piscines, regs, maquinària, equips de descalcificació, equips d'osmosi i equips de bombeig, entre d'altres. Acudim al lloc per realitzar un estudi previ i duem a terme les tasques necessàries.

Transporte

Et portem a casa allò que no puguis emportar-te per falta de temps, espai o mitjans. Visita la nostra botiga, explica'ns el que necessites i t'ho portem a casa: sal per al descalcificador, productes de piscina, material, terres i adobs per al jardí…

A Garden Egara no només oferim serveis de jardineria a Terrassa. Som una companyia seriosa i experimentada que et garanteix un tracte proper per obtenir resultats a mida. Escoltem les teves necessitats i no parem fins a concloure amb una feina de qualitat.

Demana el teu pressupost personalitzat