Dissenys en gespa artificial fets pel teu jardí

Realitzem instal·lacions a mida de gespa artificial a Terrassa

instal lacio de gespa artificial 01

Gespa natural o artificial? És una de les qüestions més comunes que sorgeixen a tothom que està pensant a enjardinar una zona. Nosaltres et convencerem amb els dissenys més exclusius de gespa artificial per a jardins a Terrassa. I si et decideixes pel natural… Et fem el manteniment!

A Garden Egara som especialistes en instal·lacions de gespa artificial. La nostra experiència i la satisfacció dels nostres clients ens avala; per això, explica'ns el teu projecte sense compromís i t'assessorarem i ajudarem a dissenyar el teu propi jardí. Pressupost a mida i resultats garantits!

Explica'ns la teva idea

Avantatges d'instal·lar gespa artificial

Et desgranem alguns dels principals avantatges d'instal·lar gespa artificial al teu jardí a Terrassa:

Estalvi

El manteniment és mínim. No cal abonar, tallar o regar, per la qual cosa no utilitzarem aigua ni altres recursos, a més que l'estalvi de temps i diners és enorme.

Instal·lació

La gespa artificial és molt fàcil d'instal·lar, no requereix obra i, en molts casos, la pots instal·lar tu mateix sobre qualsevol superfície, ja que s'adapta a terra, ciment, rajola…

Aparença

L'aspecte és realista i agradable durant totes les èpoques de l'any, a primera vista, a penes diferenciable de la gespa natural. La seva aparença perfecta i estètica està garantida durant anys.

Neteja

És un producte net i higiènic, no produeix problemes de salut, ni irritacions o reaccions al·lèrgiques. A més, a diferència de la gespa natural, l'artificial no acumula bacteris o insectes.

Resistència

La seva gran capacitat de drenatge el converteix en un producte de gran resistència a les inclemències del temps: pluja sol, neu o gelades. Una elecció adaptada a qualsevol clima.

Ús

És idoni per instal·lar-lo a piscines o per a un espai enjardinat en qualsevol negoci. La gespa artificial és compatible amb tot tipus de mascotes i recomanada per a ús infantil.

L'únic i petit inconvenient és la inversió inicial, que pot ser més gran que en el cas de la gespa natural. Tot i això, el primer any ja estarà amortitzada gràcies a l'estalvi d'aigua, temps i diners que suposa la seva instal·lació. I si et quedes amb el natural… Nosaltres et fem el manteniment!

Si vols resoldre els teus dubtes, nosaltres t'assessorem com a experts al sector. Ens adaptem al teu jardí, fem un estudi previ de la zona i configurem un pressupost ajustat a les teves necessitats. No ho pensis més i contacta amb nosaltres!

Demana el teu pressupost personalitzat