GARDEN EGARA

Empresa de jardineria a Terrassa

Empresa de jardineria a Terrassa

A Garden Egara ens hem convertit en l’empresa de jardineria de referència a Terrassa. Vols saber per què?

Benvingut a Garden Egara. Obrim les portes a 1993 i aleshores ens dedicàvem al disseny i manteniment de jardins privats i públics. Avui dia seguim fent aquestes tasques, però hem incorporat moltes altres, com la instal·lació de regs, el manteniment de piscines o el servei tècnic de maquinària a domicili, entre altres.

Al llarg d’aquests 20 anys hem crescut i progressat en el sector per complir amb les demandes i exigències de tots els nostres clients. Al principi teníem una petita botiga que donava cabuda a tot tipus de màquines, eines, subministraments i recanvis de jardineria. No va ser fins a l’any 2010 quan vam decidir canviar la situació i situar-nos en el carrer del Periodista Grané, 75 de Terrassa, en un local amb més de 500 m² que alberga tots els nostres departaments: oficines, botiga i magatzem.

Mirem cap al futur amb optimisme, amb ganes de treballar i millorar. Comptem amb una plantilla jove i experimentada, que treballa dia rere dia per satisfer les necessitats dels nostres clients. Si desitges ampliar més informació sobre els nostres serveis de jardineria no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres trucant al 93 783 00 00.

 

Empresa de jardineria amb servei integral

A Garden Egara trobaràs alguna cosa més que una simple empresa de jardineria a Terrassa. Som una companyia seriosa, experimentada i en relació directa amb els nostres clients. Escoltem les vostres necessitats i no parem fins a concloure amb un treball de qualitat.

 

Assessorament personalitzat

Pots posar-te en contacte amb nosaltres en qualsevol moment i plantejar-nos els dubtes que tinguis: sol·licitar pressupost d’una obra, consells per estalviar aigua amb el reg del teu jardí, com eliminar la cal dels aspersors o com dissenyar un jardí amb piscina.

 

Excel·lent servei de postvenda

A Garden Egara oferim àmplies garanties en totes les instal·lacions realitzades per la nostra empresa. Parlem de garanties que puguin afectar els treballs desenvolupats per nosaltres, tant sobre la qualitat dels materials com les intervencions en la mà d’obra. Sempre atenem les teves trucades i oferim una solució.

 

Manteniment a domicili

Oferim un servei exclusiu de manteniment de jardins, piscines, regs, maquinària, equips de descalcificació, equips d’osmosis i equips de bombeig, entre altres. Acudim al teu domicili a realitzar les tasques que siguin necessàries.

 

Transport a domicili

Et portem a casa tot el que necessites i no puguis emportar-te tu mateix per falta de temps, espai o mitjans. Indica’ns el que necessites i nosaltres t’ho portarem a casa: sal per al descalcificador, productes de la piscina, terres i adobaments pel jardí, material de jardineria...

 

GARDEN EGARA

  Periodista Grané, 75,
Terrassa, 08226, (Barcelona)

  93 783 00 00

  629 149 826

http://www.gremijardineria.cat/

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.