Manteniments de jardins a Terrassa

Servei integral pel manteniment de jardins públics i privats a Terrassa

Manteniments de jardins a TerrassaUna de les principals activitats que desenvolupem a Garden Egara és la dedicada al manteniment de jardins a Terrassa, tant en instal·lacions públiques com en àrees privades. Per això, comptem amb un equip de treball seriós i preparat per escometre qualsevol tipus d’encàrrec.

Els projectes que executem són molt diversos i oscil·len des d’arbrats, gespes (naturals i artificials) i arbustos fins a les tècniques de reg i aprofitament d’aigües més eficaces del mercat. A més, a Garden Egara treballem braç a braç amb els nostres clients per aconseguir el jardí dels teus somnis. A l’hora de dissenyar la superfície tenim en compte la futura sostenibilitat de la instal·lació i la possible reutilització de les aigües fluvials, perquè així el cost del manteniment sigui inferior.

Especialistes en el manteniment de jardins públics i privats

Amb una clara vocació de continuïtat i fidelització dels nostres clients, a Garden Egara també oferim serveis de manteniment integral o a la carta, així com les tasques de reparacions a domicili. Podem acudir al teu habitatge, empresa o edifici qualsevol dia de la setmana, de dilluns a dissabte; tan sols has de trucar-nos al 93 783 00 00.

Així mateix, a la nostra empresa de manteniment de jardins a Terrassa ens dediquem a la jardineria industrial, o cosa equivalent, als serveis de jardineria professionals per empreses. Sovint les companyies necessiten a un professional que els puguin orientar sobre models de jardins amb un cost baix de manteniment i garantia de continuïtat, tasques que oferim en exclusiva per a tot tipus de sectors industrials.

 

El teu jardí, sempre a punt

jumbotron

Amb Garden Egara podràs gaudir del jardí dels teus somnis. Som especialistes en jardineria pública, jardineria per empreses, jardineria residencial i manteniment de jardins públics i privats.

Pressupost sense compromís!