Personalitza la teva nova piscina

Els millors dissenys per crear la teva piscina a mida

img 20230329 174003

Qui no ha somiat tenir una piscina de revista al seu jardí. Ara, gràcies al nostre extens catàleg de piscines personalitzades a Barcelona, els teus somnis es fan realitat. Disseny, elegància, modernitat, confort… Tot fet a mida per a tu. Vine a visitar-nos a les nostres instal·lacions a Terrassa!

A Garden Egara treballem amb marques líders com Laghetto, una de les empreses amb més renom al món de les piscines. Pots fer una ullada al seu catàleg i comentar-nos el teu projecte per adaptar-nos a les teves necessitats.

Quina piscina és millor per a mi?

Les possibilitats són infinites, però, us donem uns petits consells per tenir en compte abans d'escollir quina piscina s'adaptarà millor al vostre espai.

Tipologia

Hi ha piscines inflables, prefabricades, de formigó o acer inoxidable. També podeu trobar nous dissenys de piscines desmuntables, folrades o desbordants, oferint al vostre jardí un toc de luxe i exclusivitat.

Equips afegits

Has de triar el sistema de filtració i tenir en compte serveis afegits com una coberta, perllongar el bany amb bombes de calor, assegurar la piscina amb barreres o utilitzar robots per simplificar-ne la neteja.

Grandària i forma

Escull entre piscines de mida estàndard o minipiscines per a jardins més petits. Hi ha una àmplia varietat de formes, entre les quals podeu trobar les piscines ovalades, de ronyó, rectangulars o de forma lliure.

Línia de piscines Laghetto

A Garden Egara som distribuïdors del fabricant de piscines Laghetto, una marca líder al sector caracteritzada pels seus dissenys de luxe que uneixen elegància, confort i tecnologia, amb un grau de personalització difícil d'igualar gràcies al seu extens catàleg.

Vine a les nostres instal·lacions a Terrassa i t'assessorarem sobre quina piscina s'adapta millor al teu jardí. Actualment, d'acord amb el nostre treball amb Laghetto, podràs amarar-te del seu estil trencador i exclusiu de piscines.

Les piscines que us oferim són de fàcil i ràpida instal·lació com les soft, però també de disseny modern i elegant per donar un toc d'exquisidesa al vostre jardí. Models Pop!, Classic, Divina, Dolcevita… No sabràs quin triar!

Experts jardiners

Per completar el pack i que la teva nova piscina llueixi com ha de ser, a Garden Egara us oferim una gran varietat de serveis de manteniment de jardins.

Accedeix a més informació