Claus pel bon manteniment d´una piscina

Serveis de manteniment i reparació de piscines a Barcelona

Claus pel bon manteniment d´una piscina

Vols conèixer les claus per mantenir la teva piscina neta i en bon estat? Nosaltres us oferim tots els nostres serveis de manteniment i reparació de piscines a Barcelona. Serveis fets a mida i ajustats a les vostres necessitats. No esperis més i consulta'ns!

El nostre tracte proper i professional ens ha fet créixer al món de les piscines fins a abastar tot tipus de serveis més enllà del manteniment i la reparació: accessoris, material de neteja, bombes, tractaments químics, filtració, cobertes, revestiments, calefacció, saunes…


La teva piscina, sempre a punt

 

Treballem tant a àrees privades com a instal·lacions públiques, per la qual cosa adeqüem els nostres productes a cada encàrrec, completant un servei integral per a la teva satisfacció. Pots contactar amb nosaltres i resoldrem qualsevol dubte.

Consells per al manteniment de la piscina

Tot i que nosaltres portem el manteniment de la teva piscina, és important que recordis uns senzills pasos que beneficiaran a la seva cura en el dia a dia. I si et sorgeix qualsevol dubte… Truca'ns!

Comprovar el PH

És bo comprovar regularment el pH per mantenir neta l'aigua de la piscina i vigilar que la dada no sigui gaire elevada, ja que afecta la desinfecció i provoca un aspecte tèrbol, ni massa baix, perquè augmenta la corrosió. El pH ideal per a una piscina ha d'oscil·lar entre 7,2 i 7,6.

Eliminar impureses

Una tasca que és important fer diàriament és la neteja d'impureses. Hem de retirar les deixalles que s'acumulen a la cistella de la bomba i les que suren a l'aigua. Les fulles o petites bestioles també contribueixen a embrutar l'aigua, per això és necessària la neteja diària.

Desinfecció amb clor

La nostra piscina és el lloc ideal perquè habita una gran varietat de microorganismes i, per això, cal administrar clor cada cert temps, ja sigui en pastilles o utilitzant oxigen actiu. En temporada estival, cal revisar una vegada a la setmana els nivells, que han d'oscil·lar entre 0,5 i 1.

Netejar el filtre

Independentment de la mida de la piscina, la major part de la neteja la devem al filtre. Tot i ser una de les peces invisibles de la nostra piscina, és bo que ho netegem en profunditat almenys un parell de vegades durant el període estival per garantir un òptim funcionament.

Contacta amb nosaltres