GARDEN EGARA

Manteniments de jardins a Terrassa

Servei integral pel manteniment de jardins públics i privats a Terrassa

Manteniments de jardins a TerrassaUna de les principals activitats que desenvolupem a Garden Egara és la dedicada al manteniment de jardins a Terrassa, tant en instal·lacions públiques com en àrees privades. Per això, comptem amb un equip de treball seriós i preparat per escometre qualsevol tipus d’encàrrec.

Els projectes que executem són molt diversos i oscil·len des d’arbrats, gespes (naturals i artificials) i arbustos fins a les tècniques de reg i aprofitament d’aigües més eficaces del mercat. A més, a Garden Egara treballem braç a braç amb els nostres clients per aconseguir el jardí dels teus somnis. A l’hora de dissenyar la superfície tenim en compte la futura sostenibilitat de la instal·lació i la possible reutilització de les aigües fluvials, perquè així el cost del manteniment sigui inferior.

 

Especialistes en el manteniment de jardins públics i privats

Amb una clara vocació de continuïtat i fidelització dels nostres clients, a Garden Egara també oferim serveis de manteniment integral o a la carta, així com les tasques de reparacions a domicili. Podem acudir al teu habitatge, empresa o edifici qualsevol dia de la setmana, de dilluns a dissabte; tan sols has de trucar-nos al 93 783 00 00.

Així mateix, a la nostra empresa de manteniment de jardins a Terrassa ens dediquem a la jardineria industrial, o cosa equivalent, als serveis de jardineria professionals per empreses. Sovint les companyies necessiten a un professional que els puguin orientar sobre models de jardins amb un cost baix de manteniment i garantia de continuïtat, tasques que oferim en exclusiva per a tot tipus de sectors industrials.

 

El teu jardí, sempre a punt

jumbotron

Amb Garden Egara podràs gaudir del jardí dels teus somnis. Som especialistes en jardineria pública, jardineria per empreses, jardineria residencial i manteniment de jardins públics i privats.

Pressupost sense compromís!

 

Instal·lació de gespa artificial

Si vols que el teu jardí estigui sempre perfecte, aposta per la gespa artificial. Nosaltres ens encarreguem de la seva instal·lació

GARDEN EGARA

  Periodista Grané, 75,
Terrassa, 08226, (Barcelona)

  93 783 00 00

  629 149 826

http://www.gremijardineria.cat/